Hjem » Om/kontakt

Om/kontakt

Katrine Rosenberg
Ialign
PowerPoint/Word/Keynote specialist og designer

+45 28 26 28 16
hej@ialign.dk
Linkedin:/Ialign

 Cvr: 27547257

I 2011 blev jeg ansat som hos Skabelondesign som PowerPoint og Word specialist. Jeg har et fint samarbejde med dem i dag.
Inden da havde jeg mange års interesse for kombinationen af design og IT, samt flere uddannelser og kurser indenfor det samme

Siden 2013 har jeg været selvstændig, hvor jeg i mit firma har serviceret designbureauer og større virksomheder direkte, med at løse PowerPoint og Word opgaver. Ofte noget med at redesigne PowerPoints, så virksomheden kan fremstå opdateret og i overensstemmelse med deres visuelle identitet.

Jeg holder til i Kgs. Lyngby nord for København, hvor jeg bor med min søn på nu 6 år.

Virksomheder

Jeg fungerer som ekstern konsulent, for flere større virksomheder, hvor jeg designer og vedligeholder PowerPoint og Wordskabeloner eller præsentationer. 

Jeg sidder ofte hos virksomheden fx. i forbindelse med større events, hvor en samling præsentationer skal ensartes og skal lave op til virksomhedens CVI. 

Eller i forbindelse med et redesign af CVIet, som så skal overføres til alle virksomhedens præsentationer, nye som gamle, som ofte bliver genbrugt. 

Go to blog

Designbureauer

Mine opgaver er ofte opsætning af PowerPoint eller Wordskabeloner, ud fra et InDesign dokument, som designbureauet har sat op. Hvor jeg fungerer som ekstern PowerPoint og Word specialist.

De bruger mig til at kunne levere professionelt opsatte skabeloner til deres kunder. 

Eller som rådgiver i hvad der er muligt og mest brugervenligt i forhold til det design, de gerne vil tilbyde kunden.